Om Pixelplayer.se

Pixelplayer.se öppnades för första gången den 10 augusti 2005 och då var sidan mest ett hobbyprojekt och endast html-baserat. Men med tiden utvecklades sidan teckniskt men dock inte särskilt grafiskt. Vi har efter det uppdaterat sidan flertalet gånger och efter att ha haft sidan nere under stora delar av 2008 återupptog vi arbetet under hösten samma år och öppnade sidan på nytt tisdagen den 7:e november.

Pixelplayer.se är en sida inriktad på spel och även en del anime/manga och försöker med idiella skribenter att hålla er läsare uppdaterade med både nyheter och texter. Pixelplayer.se är även en gratis community med forum, medlemsprofiler, gästböcker, bloggar och allt som hör till.
Är du inte redan medlem? Bli det då på studs! Klicka här för att registrera dig.

Sökrutan på den här webbplatsen ("sökrutan") tillhandahålls av Google Inc ("Google"). Du samtycker till att Googles sekretesspolicy (som finns påhttp://www.google.se/privacy.html) gäller för din användning av sökrutan. Genom att du använder sökrutan accepterar du att Google använder dina personliga uppgifter i enlighet med sin sekretesspolicy.Chattkanalen

Vill du också chatta med dina vänner på Pixelplayer? Det har du faktiskt möjlighet att göra på vår fina IRC-kanal. För att kunna chatta behöver du en IRC-klient som du kan ladda ner helt gratis på www.mirc.com. För att konfigurera mirc eller andra problem du kan tänkas stöta på kan du få hjälp med i denna forumtråd.
Klicka här för att börja chatta.Upplösning

För att se Pixelplayer som bäst behöver du en upplösning på minst 1280x1024 pixlar. Vi rekommenderar er att använda Mozilla Firefox men webbläsare som Internet Explorer och Opera fungerar också bra. Firefox kan du gratis ladda ner från deras officiella hemsida: www.getfirefox.com, där du kan enkelt välja svenskt språk om du skulle vilja.

Stött på problem?

Skulle du stöta på något tekniskt problem eller en bugg, eller helt enkelt bara hittar ett stavfel du stör dig på ber vi dig att kontakta oss direkt. Bästa sätt att kontakta oss om detta är i denna forumtråd. Skulle ni ha problem med inloggning eller registrering bör ni vända er till Admin.

Copyright © Pixelplayer.se, 2005-2009. All Rights Reserved.
Artworks used for this site are property of their respective owners.
Logos etc with ™ and/or ® are registered trademarks of their respective owners.
Antal publikationer:
2037 st

Antal registerade användare:
13521 st

Antal nya användare:
0 st / 7 dagar

Antal forumtrådar:
125 st

Antal forumsvar:
4933 st

Antal besökare sista veckan:
1751 st.